Vervangt Winston Linda de Mol?

Stopt Linda met Miljoenenjacht?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na haar tweede statement lijkt Linda de Mol zich te verstoppen en het is nog maar de vraag wanneer ze haar werkzaamheden weer oppakt. Wordt Linda de komende tijd vervangen door Winston Gerschtanowitz?

Na het schandaal van The Voice of Holland gaat het niet goed met Linda de Mol. Ze is bedrogen door Jeroen Rietbergen en heeft een hoop kritiek over zich heen gekregen. Maar het nieuwe seizoen van Miljoenenjacht, het programma dat ze normaalgesproken presenteert, zou al over anderhalve maand van start moeten gaan. Laat ze die presentatie aan haar voorbij gaan?

Werkzaamheden voorlopig stilgelegd

Volgens Albert Verlinde begint de eerste aflevering van Miljoenenjacht op 27 maart. ,,Ze heeft natuurlijk aangegeven dat ze na alles wat er gebeurd is eigenlijk haar werkzaamheden neerlegt voorlopig, maar hoe lang is voorlopig en is ze terug voor Miljoenenjacht?”, vraagt hij zich af in Shownieuws.

Na rondgebeld te hebben met de producent en de mensen eromheen, blijkt dat iedereen er vanuit gaat dat ze erbij is. ,,Ze willen eigenlijk niet eens nadenken dat ze er niet bij zou zijn. Laten we het hopen, want het is echt haar programma. Ze hopen allemaal dat ze erbij is.”

‘Winston deed het fantastisch’

Maar wat gebeurt er als Linda er nog níet aan toe is? Volgens Verlinde gaat Miljoenenjacht dan gewoon door en wordt ze vervangen door Winston Gerschtanowitz. ,,Hij doet eigenlijk altijd de koffertjes aan het eind, dat hij bij de thuiswinnaar aanbelt. Eén keer heeft hij het programma overgenomen, ik geloof in 2013, toen de vader van Linda was overleden.”

En hoewel velen hopen dat Linda weer op haar vertrouwde plek staat bij Miljoenenjacht, zou Winston volgens Verlinde een prima vervanger zijn. ,,Hij deed het fantastisch”, wijzend naar het seizoen dat Winston het overnam van Linda. ,,Het is lekker om die achtervang te hebben.”

Tags

ALBERT VERLINDEJEROEN RIETBERGENLINDA DE MOLMILJOENENJACHTTHE VOICE OF HOLLANDWINSTON GERSCHTANOWITZ

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck