Vervelende situatie voor Monique Smit

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Monique Smit wordt de laatste tijd veel gerapporteerd door een gebruiker van Instagram. Ze stoort zich hieraan en laat dat via haar Stories weten. Gelukkig maakt ze ook hele leuke dingen op het platform mee…

Monique Smit lijkt op Instagram een beetje lastig te worden gevallen. In haar Instagram Stories plaatst ze een story met de tekst: ‘De trollen die mij de hele tijd aan het rapporteren zijn, koop lekker ergens een taartje en geniet ervan. Of ga iemand anders lastig vallen. Ik heb nog wel een lijstje voor je.. Fijn weekend!’ Ze weet er dan wel weer een humoristische draai aan te geven door er een foto bij te plaatsen met een taartje in haar handen.

Pakket

Gelukkig maakt ze via Instagram ook hele leuke dingen mee. Eén van haar volgers heeft haar zoon Noah een pakket opgestuurd met Pokémon kaarten en Ajax vlaggen. Deze persoon heeft ze via haar Stories bedankt.

Laatste aflevering

Daarnaast maakt ze natuurlijk ook andere hele leuke dingen mee. Zo is ze onlangs teruggekomen van een welverdiende vakantie uit Parijs, waar ze haar zoontje een bijzondere verrassing deed. Daarvoor kreeg ze eveneens een tip van één van haar volgers. Ook genoot ze gisteravond héérlijk van de laatste aflevering van de serie ‘La Casa del Papel’.

Tags

AJAXINSTAGRAMMONIQUE SMITPARIJS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck