Verwarring over nieuwe piepjonge vriendin Wibi Soerjadi

Wibi heeft wel heel jonge vriendin|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Wibi Soerjadi wist een jaar lang de relatie met zijn nieuwe liefde geheim te houden. Maar sinds hij de vrouw aan de Nederlandse pers heeft voorgesteld, is er een hoop verwarring ontstaan. Over haar jonge leeftijd wil Wibi niets kwijt en er is een hoop onduidelijkheid over haar naam…

Wibi Soerjadi zat jarenlang door alle ellende waar hij doorheen is gegaan, niet goed in zijn vel. Hij scheidde van zijn ex-vrouw, verloor allebei zijn ouders en kreeg te maken met plotselinge doofheid. Maar toen kwam hij een bijzondere vrouw tegen met wie hij zijn leven wil delen.

Is het Nirthe of Mirthe?

Maar nadat het grote nieuws naar buiten werd gebracht, is er een hoop verwarring ontstaan. In het interview van De Telegraaf stond voor lange tijd de naam Nirthe vermeld, waarop andere media ook in hun artikel de naam Nirthe noemden.

Wibi heeft vervolgens een interview met weekblad Story gedaan, en daar noemt hij zélf de naam Mirthe. ,,Ik ben zo gelukkig. Alsof ik zweef. Dat komt door mijn lieve vriendin Mirthe”, vertelt hij in Story.

Enorm leeftijdsverschil?

Ook is er onduidelijkheid over de leeftijd van Mirthe. ,,We schelen best in leeftijd”, geeft Wibi toe. ,,Hoeveel doet niet ter zake. Belangrijker vind ik het dat we in vrijwel alles op één lijn zitten. Ik leer net zoveel van Mirthe als zij van mij leert. En er is een groot respect naar elkaar toe. Uiteindelijk draait het daar toch om in een relatie.”

De tortelduifjes winden er dan ook geen doekjes om: ze wonen zelfs al samen. Ook heeft Wibi altijd al een sterke kinderwens gehad. ,,Die kinderwens is er nog steeds. Daar heb ik nooit geheimzinnig over gedaan. Maar we nemen de tijd. Mirthe is nog jong. Zij mag het tempo in onze relatie bepalen. Dat is vanaf het begin zo geweest.”

Tags

NIEUWE LIEFDENIEUWE VRIENDINWIBI SOERJADI

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck