Verzoenende Melania schrijft afscheidsbrief

Melania Trump
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Melania Trump, de vrouw van president Donald Trump, heeft op een cruciaal moment in de Amerikaanse politiek haar afscheidsbrief geschreven aan het Amerikaanse volk.

Over een dikke week vertrekt de familie Trump uit het Witte Huis. Melania slaat een verzoenende toon aan op het moment dat er een roep klinkt om haar man uit zijn functie van president te zetten.

Vandaag stemt het Congres over een oproep aan Trump om uit eigener beweging op te stappen. Doet Trump dat niet dan volgt er hoogstwaarschijnlijk een afzettingsprocedure.

Verzoening

Melania preekt verzoening nadat haar man vorige week een menigte opzweepte. Uiteindelijk belegerde de aanhang van de president het Capitool.

,,Ik smeek mensen om het geweld te stoppen, doe nooit aannames op basis van de huidskleur van een persoon of gebruik verschillende politieke ideologieën als basis voor agressie en wreedheid. We moeten naar elkaar luisteren, ons concentreren op wat ons verenigt en uitstijgen boven wat ons scheidt.”

Stop geweld

Melania noemt de verhitting onder de Trump-fans ‘passie’. ,,Het is inspirerend om te zien dat zo velen een passie en enthousiasme hebben gevonden bij deelname aan verkiezingen, maar we mogen niet toestaan ​​dat die passie in geweld verandert.”

Passie

Melania zegt het Amerikaanse volk als First Lady vaarwel: ,,Het is de eer van mijn leven geweest om als uw First Lady te dienen. Ik wil de miljoenen Amerikanen bedanken die mijn man en mij de afgelopen vier jaar hebben gesteund en de ongelooflijke impact van de Amerikaanse geest hebben getoond. Ik ben u allen dankbaar dat u mij van dienst mag zijn op platforms die mij dierbaar zijn.”

Tags

CAPITOOLDONALD TRUMPMELANIA TRUMPRELLENWITTE HUIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck