Verzoening tussen Rachel en Dré Hazes al een maand geleden

Hazes familie verzoend
Door: DitjesDatjes
27-12-2017

De historische kerstfoto in SushiSamba was het bewijs van het ultieme kerstgeluk. Rachel Hazes en haar zoon André Hazes hadden de ruzie bijgelegd, was de boodschap van een goed uitgekiend moment met grote pr-waarde; de kerstavond.

Jarenlang werd er gezwegen in de familie Hazes en werd er druk gespeculeerd over de reden van de onmin. Was het bijvoorbeeld de vrouw in het leven van junior; de oudere Monique Westenberg? Of waren er zakelijke redenen voor de pauze?

De sushi-avond is Amsterdam, zo meldt Privé, was niet de eerste keer dat moeder en zoon bij elkaar kwamen. Dat gebeurde een maand geleden al. Volgens zeggen op verzoek van Rachel.

Toen is ook al de afspraak gemaakt dat Rachel zou aanschuiven bij het familiediner. De link tussen Rachel en André is overigens Djarno, de p.a. van André en zoon van Rachels zus Els van Galen.

Eind goed, al goed. Behalve dat Roxeanne zich nog moet verzoenen met haar broertje. Maar dat lijkt nu een kwestie van tijd. De basis is gelegd voor een nieuwe, hechte samenwerking voor de jaarlijkse Hazes-concerten en wellicht komt er ooit nog een creatieve explosie als duo.

Maar nog veel mooier aan de verzoening is dat Rachel Hazes haar kleinkind aan de borst kan drukken. Dat is toch het allermooiste wat een oma zich wenst. Wat zij en haar zoon André hebben gedaan is door hun hart ingegeven. Niets mooiers dan dat.

 

Meer DenD