Verzorging OML’er Roy wordt steeds zwaarder voor Annick

Verzorging van Roy steeds zwaarder voor Annick
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het leven van Roy en Annick uit Over Mijn Lijk is allesbehalve makkelijk. Het koppel probeert zoveel mogelijk van het leven te genieten, maar omdat Roy ongeneeslijk ziek is, gaat dat niet altijd. En hoewel Annick met alle liefde de verzorging van Roy op zich neemt, is het op veel momenten ook zwaar.

Roy en Annick zijn voor het eerst samen met zoontje Scott op vakantie. Ze genieten van de zon op Tenerife en kunnen even alle problemen waar ze mee te maken hebben vergeten. Maar helaas is de vakantie bijna weer voorbij en moeten ze weer terug naar het normale leven.

Gezinsvakantie

Na Roy’s deelname aan het programma Over Mijn Lijk belandde hij nog een keer in het ziekenhuis en kreeg daarna te horen dat hij volledig uitbehandeld is. De bestralingen en de klap van de chemo’s hebben veel bij hem kapotgemaakt.

Het koppel twijfelde geen moment en pakte de koffers in om te vertrekken naar Tenerife. Daar genieten ze met volle teugen van de zon en van elkaar. Toch weet Annick dat deze momenten niet eeuwig zullen duren.

‘Veel ballen hooghouden’

,,Ik word een beetje emo als ik eraan denk dat onze vakantie er bijna op zit!”, schrijft Annick op Instagram. ,,We hebben het zo fijn gehad met ons drietjes. De fijnste momenten vond ik het samenzijn en dat ik geen moeder schuldgevoel heb gehad deze hele vakantie. Thuis moet ik veel ballen hooghouden, en daardoor wil ik in die vrije tijd die ik heb altijd een fantastische moeder zijn.”

Roy heeft veel verzorging nodig, iets wat Annick met alle liefde doet. Maar ook zoontje Scott vraagt veel van Annick, waardoor het haar soms even te veel kan worden. En dan heeft ze ook nog haar eigen werk.

,,Als we weer terug in Nederland zijn ‘moet’ ik Roy helpen met zijn dagplanning/een soort van dagoverzicht, therapie afspraken weer goed inplannen voor Roy, werken (ook al is mijn salon ook echt mijn hobby), en alle huishoudelijke taken daaromheen en die zijn niet altijd overzichtelijk in mijn hoofd.”

Tags

OMLOVER MIJN LIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck