VI-heren prijzen illegale decoder aan om gratis Formule 1 te kijken

VI-heren prijzen illegale decoder aan
Door: Charlotte Wijnen
04-11-2021

In Veronica Inside praatten de heren over Viaplay, dat volgend jaar naar Nederland komt. In plaats van Ziggo, zal die nieuwe zender de Formule 1 uitzenden. Maar volgens Johan Derksen kun je ook gewoon gratis naar de sport kijken. ,,Het is alleen wel verboden.”

Viaplay

Wanneer je graag naar de Formule 1 kijkt, zul je in 2022 moeten gaan switchen van Ziggo naar Viaplay. Ziggo mag dan namelijk de sport niet meer uitzenden en dit geldt ook voor Premier League, Bundesliga en Darts. Dat wordt dan allemaal uitgezonden op een nieuwe zender genaamd Viaplay.

Maar momenteel is er nog niet veel bekend over de prijzen van Viaplay. Wel zou je een abonnement kunnen nemen bij de F1 zelf, want voor het bedrag van 65 euro per jaar kun je de livestreams bekijken van alle Grand Prix races.

Johan komt met gratis oplossing

Maar volgens de VI-heren kun je ook gewoon gratis naar de sport kijken. In Veronica Inside kwamen ze met een aantal tips. Zo vertelde Johan Derksen dat er een kastje te koop is waarop je gratis kijkt naar de Formule 1 en de Eredivisie. ,,Een kennis van mij die zegt dat je op Bol.com een apparaatje kan kopen voor 90 euro en dan kan je kijken naar 3.000 zenders.”

Het gaat hier om zogenaamde IPTV boxen waarmee je met een bepaald afgesloten abonnement gratis naar de zenders kan kijken. ,,Je kan het gewoon bestellen. Het is niet verboden om te kopen, maar het is blijkbaar verboden om ernaar te kijken”, waarschuwt Derksen.

Meer DenD