Victor en Klaas battelen voor goede doel

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

UTRECHT – Acteur Victor Reinier en tv-presentator Klaas van Kruistum gaan maandagavond in een challenge uitmaken wie de SpeelGOEDwinkel mag openen. De speciale pop-up-store op treinstation Utrecht Centraal is bedoeld om het project TeamUp van War Child, Save the Children en Unicef Nederland in de schijnwerpers te zetten.

“Ik vind dat heel belangrijk werk. TeamUp heeft, met financiële steun van de Postcodeloterij deze opvang al op twintig plaatsen in Nederland en we hopen nog meer locaties te kunnen openen. Ik hoop mensen te kunnen overhalen om ook als vrijwilliger aan de slag te gaan voor dit goede doel. Klaas, die ambassadeur is voor Unicef, en ik gaan een spel doen zoals dat ook aan de kinderen wordt aangeboden, dan hebben mensen gelijk een idee hoe het er bij TeamUp aan toe gaat”, zegt Victor.

“TeamUp ondersteunt in Nederland gevluchte kinderen uit oorlogsgebieden met hun emotionele ontwikkeling. Door regelmatige sport-, spel- en dansactiviteiten met vaste professionele vrijwilligers krijgen de gevluchte kinderen structuur, ontspanning en veiligheid. Precies waar deze kinderen behoefte aan hebben”, zegt Victor Reinier, de ambassadeur van War Child.

YouTubers Quinty Misiedjan en Jeroen van Holland helpen deze week ook een handje mee en organiseren woensdag in de shop een kidsmiddag. Donderdag komt oud-atlete en Max-fitnessgoeroe Olga Commandeur naar Utrecht voor een Nederland in beweging-sessie.

 

BuzzE

 

 

Tags

GOEDE DOEL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck