Victor Löw speelt rol in tweede bioscoopfilm De Bellinga’s

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Victor Löw (60) speelt een bijrol in Vakantie Op Stelten, de tweede bioscoopfilm over de populaire familievloggers De Bellinga’s. Dat maakt zijn management PVT Entertainment woensdag bekend. Het is de eerste keer dat de 60-jarige Nederlandse acteur op het witte doek te zien is na zijn hoofdrol in de horrorthriller De Openbaring.

In De Bellinga’s: Vakantie Op Stelten staat de familie op het punt om voor vakantie naar Frankrijk af te reizen, wanneer vader Daniël het vakantiegeld kwijtraakt. Hetty Heyting keert terug als buurvrouw Bets. Andere bijrollen zijn er naast Löw voor onder meer Tina de Bruin, Michiel Kerbosch, Tijn Docter en Johnny Kraaijkamp.

Vorige zomer kwam de eerste bioscoopfilm De Bellinga’s: Huis Op Stelten uit. De film eindigde in de top 5 van best bezochte familiefilms in 2022. De Bellinga’s: Vakantie op Stelten draait vanaf 12 juli in de bioscoop.

Löw is momenteel in de Nederlandse theaters te zien in De Verleiders – Door de bank genomen: tien jaar later. De voorstelling, die afgelopen weekend kon rekenen op de 40.000e bezoeker, tourt tot medio juli door het land.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck