Victoria Beckham kan niet zonder David

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Molly Baas

De afgelopen weken waren er een heleboel roddels dat power couple David en Victoria Beckham een punt achter hun relatie zouden hebben gezet. Maar niets blijkt minder waar: Victoria’s woordvoerder liet eerder weten dat verhalen helemaal niet kloppen. ,,Wat een nonsens. Dit is nou fake nieuws dat aangewakkerd is door iets wat iemand roept op sociale media. Het is vooral heel treurig dat zoveel kranten en tijdschriften dit non-nieuws klakkeloos hebben overgenomen.”

19 jaar getrouwd

De Beckhams hebben gedurende hun huwelijk wel vaker te maken gehad met roddels over een eventuele scheiding. Op 4 juli aanstaande is het stel 19 jaar getrouwd en lijken ze een bijzonder gelukkig leven te leiden met hun kinderen Brooklyn, Romeo, Cruz en Harper Beckham.

Victoria moest vandaag spreken bij een evenement van Forbes en laat gelijk weten dat ze het nog steeds moeilijk vindt om privé en werk gescheiden te houden. „Ik moet mezelf er steeds aan herinneren dat ik niet meer op mijn telefoon kijk zodra ik thuis ben.” Volgens Victoria is het oké om een mailtje pas de volgende dag te beantwoorden, aangezien zij graag tijd spendeert met haar gezin. Ze wil de beste moeder zijn, maar de zakenvrouw moet veel balletjes in de lucht houden ,,Het is zwaar, maar ik doe mijn best”.

Victoria prijst zichzelf

„Ik mag mezelf zo gelukkig prijzen dat ik de steun heb van een ongelooflijke echtgenoot”, spreekt ze het publiek toe. David Beckman heeft zijn vrouw altijd gesteund zodat zij haar dromen kon vervolgen. Victoria is hem daar erg dankbaar voor. Ze vertelt dat David en zij gelijk zijn in hun huishouden: hij brengt de kinderen net zo vaak naar school en hij maakt ook het eten klaar. Ze kan zich geen betere man of vader voorstellen dan David. Hun samenwerking ziet Victoria als een perfect voorbeeld van een gezond huwelijk. Daarmee maakt de modeontwerpster een einde aan de roddels.

Tags

BROOKLYN BECKHAMCRUZ BECKHAMDAVID BECKHAMVICTORIA BECKHAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck