Victoria verliest miljoenen met kledinglijn

Victoria Beckham
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Victoria Beckham presenteert zich als succesvolle zakenvrouw, maar schijn bedriegt. Haar modeketen draait jaar na jaar verlies, en inmiddels is het bedrag opgelopen tot 43 miljoen euro.

Beroemdheden

Het is dat haar man David Beckham veel geld verdient, anders had Victoria al lang moeten stoppen met haar kledingbedrijfje. Alleen al in 2018 zou ze bijna dertien miljoen euro verlies hebben gedraaid!

Dat haar kleding niet goed verkoopt is opmerkelijk. Victoria heeft namelijk veel beroemde vrienden en wordt gesteund door de meest belangrijke personen in de mode-industrie. Zo is Anna Wintour, hoofdredacteur van Vogue, fan van de kleding van Victoria en al veel beroemdheden hebben de kleding gedragen waaronder Meghan Markle. Maar ook Eva Longoria, Gwyneth Paltrow en Kate Winslet zijn ooit gezien in de ontwerpen van Victoria. Daarnaast heeft ze 27 miljoen Instagram-volgers en dit jaar werd haar merk als ‘meest invloedrijke merk’ gekroond op de Londens Fashion Week.

Winst

Inmiddels heeft de woordvoerder van Vicotria’s bedrijf gereageerd. Ralph Toledano zegt het volgende tegen de Britse krant The Sun: ,,De prestatie ligt in lijn met de verwachtingen dus we zijn niet verbaasd. Ons doel is om zo snel mogelijk winst te maken.”

Tags

DAVID BECKHAMKLEDINGLIJNMILJOENENSCHULDENVERLIESVICTORIA BECKHAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck