VIDEO: Beelden uitgelekt verloving Dre Hazes en Bridget Maasland

Verloving Dre Bridget
Door: Eva Steins
17-12-2020

Er zijn beelden uitgelekt van Bridget Maasland en Dre Hazes, vlak na zijn huwelijksaanzoek aan de presentatrice. Huh, hij is toch verloofd met Monique Westenberg? Ook dat klopt, maar precies een jaar geleden zat de verlovingsring nog om de vinger van Maasland, zo vertelt zij zelf…

Op de beelden is duidelijk te zien hoe het stel feest viert nadat hij Bridget ten huwelijk zou hebben gevraagd. Eind 2019 zou het stel al hebben gehint op een verloving. Zo zouden er opmerkingen over een ring zijn gemaakt en danste Bridget overduidelijk op de tekst ‘Cause if you like it, then you should put a ring on it’.

Sneer

Toen Bridget lucht kreeg van het verlovingsnieuws van Dre en Monique, bleef het niet lang stil. Bij Radio 538 reageerde zij op het aanstaande huwelijk.

,,Hartstikke leuk, ik ben echt heel blij voor ze. Serieus”, vertelt ze. Toch lijkt er nog iets dwars te zitten. ,,Ik ben alleen wel heel erg benieuwd wie hij volgend jaar met kerst gaat vragen. Verder vind ik het hartstikke leuk.”

Toen zij door deze opmerking op Instagram een ‘afgelikte boterham’ en ‘jaloers’ genoemd werd onthulde zij dat Dre precies een jaar geleden voor háár op zijn knieën ging.

,,Ik ben niet jaloers, ik zeg nooit wat’, aldus de presentatrice. ,,Ik vind wel dat ik een grap mag maken als ik eenzelfde huwelijksaanzoek heb gekregen afgelopen kerst.”

Bij RTL Boulevard doet zij er nog een schepje bovenop. Zij onthult dat er inderdaad een aanzoek geweest is, én dat ze ja had gezegd.

Meer DenD