VIDEO: Gewelddadige ex-vriend Famke Louise krijgt harde klappen

Snapking
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Een video is opgedoken waarop te zien is hoe Tim van Teunenbroek een flinke tik gekregen heeft. Onlangs onthulde Famke Louise dat er in haar relatie met Tim veel geweld was en zij zelf het ziekenhuis in werd geslagen door hem. Nu is het tij gekeerd en heeft Tim zelf een harde klap gekregen, waar hij een flink blauw oog aan heeft overgehouden.

Famke vertelde in haar documentaire op Videoland dat zij bijna dagelijks werd mishandeld door Tim. ,,Hij heeft me zo hard aangepakt op een dag dat ik een gat in mijn hoofd had,” vertelt Famke. Aangezien de twee hun hele leven vastlegden op camera, bedacht Tim volgens Famke een list om de verwonding van zich af te schuiven.

,,En toen zei hij: ‘Je pakt nu je camera erbij en je gaat filmen en zegt dat je met je hoofd tegen een kast aan bent gevallen. We gaan naar de eerste hulp.”

Ook dook er een vreselijke video op waarop te zien was hoe Tim Famke hard in haar gezicht sloeg.

Video

Inmiddels zijn Famke en Tim al lang uit elkaar en heeft hij een nieuwe vriendin. In zijn Instagram story vertelt hij over een incident waarbij hij hard uitgehaald werd.

Tim zat met zijn vriendin in de auto toen hij in z’n achteruit op een andere auto botste. Er ontstond een discussie met de man die agressief reageerde op het ongeluk.

,,Terwijl ik al half uit de auto was gestapt kwam die man naar me toe. Hij sleurde mijn deur open. Dus ik begon hem uit te schelden”, vertelt Tim. Dit raakte een verkeerde snaar bij de man. ,,Hij gaf me een volle vuist op m’n oog.”

Tim laat zijn blauwe oog zien waarop duidelijk zichtbaar is hoe hard de klap moet zijn geweest. ,,Ik ben echt flink uitgehaald, zoals je ziet.”

Tags

EX-VRIENDFAMKE LOUISERUZIESNAPKING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck