VIDEO: Glennis Grace wordt geconfronteerd met stalker

Glennis Grace
Door: Eva Steins
19-03-2021

Glennis Grace maakt in haar nieuwe vlog duidelijk dat er ook keerzijdes zitten aan bekendheid. De zangeres filmt hoe zij oog in oog staat met haar stalker…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Op de video is te zien hoe Glennis Grace geconfronteerd wordt met haar stalker. De zangeres filmt het incident en deelt het in haar wekelijkse vlog op Youtube.

‘Lastig’

Een heftig moment voor Glennis, die de schrik van haar leven krijgt als haar stalker opeens voor haar deur staat. Op de video is te zien hoe Glennis de man vraagt wat hij komt doen.

,,Ik wilde je gewoon even spreken”, antwoordt hij. Gelukkig is de familie van Glennis ook thuis als de man voor de deur staat. ,,Ik wil het wel vertellen, maar het is een beetje lastig met die hele groep erbij.”

Reactie

Aan Shownieuws vertelt Glennis dat zij zich rot schrok toen de man opeens voor haar deur stond. ,,Ik weet niet wat hij had gedaan als ik in mijn eentje was. Toevallig was ik aan het ontbijten met mijn familie.”

Glennis is blij dat haar familie thuis was en steekt de kijkers nog een hart onder de riem. ,,Let op elkaar en met dit soort dingen altijd!”

Bekijk hier de video:

Meer DenD