(VIDEO) Laatste interview met zangeres Barbara, omgekomen door elektrocutie

Door: DitjesDatjes
21-07-2017

Haar hart stopte opeens met kloppen en Barbara Weldens stopte met ademen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Zo kwam de jonge, 35-jarige Franse zangeres aan haar einde. Gestorven in het harnas. Op blote voeten. In een kerkje in Gourdon, in het zuiden van van Frankrijk in de buurt van Bergerac. Een paar minuten voordat het concert begon. Ze overleed ter plaatse. En werd wereldnieuws.

Dit jaar nog had ze haar eerste album op de markt gebracht, Le grand H de l’homme. In 2016 won ze het Jacques Brel-festival. Stormachtig, Ruw, Frans en chansons met hartstocht gezongen. Bijna een jaar later is Barbara overleden. Een elektrische schok, vermoedt de gendarmerie. 35-jarige zangeres mogelijk geëlektrocuteerd, kopte Europe1.

Op 15 mei gaf Barbara nog een bijzonder interview aan Loeilduspectacle in verband met een optreden van haar in de Comedy Club in Parijs. In het interview geen groot nieuws. Maar we leren de zangeres wel beter kennen. Als iemand die geloofde in haar toekomst. De liefde en passie heeft voor haar roeping als zangeres, maar ook de liefde die ze voelt voor de mensen om haar heen. Totaal onbevangen barst ze van de plannen om haar dromen waar te maken.

 

 

Meer DenD