Video met angstaanjagende Tom Cruise viral

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Joy Serier

Er gaat een filmpje van 17 jaar geleden viral waarin acteur Tom Cruise agressief reageert op journalist Peter Overton. Cruise staat weer volop in de schijnwerpers nu zijn nieuwe film ‘Top Gun: Maverick’ uit is gebracht. Toch is de aandacht die hij krijgt niet alleen maar positief.

Gespannen sfeer

In het filmpje gaat het om een interview dat werd gehouden voor het Amerikaanse programma 60 minutes. Er werd tijdens het interview gevraagd naar Cruise zijn ex Nicole Kidman, met wie hij toen vier jaar gescheiden was. Overton vroeg tijdens het interview of Nicole de liefde van zijn leven is. Hij reageerde op deze vraag al geïrriteerd en schudde met zijn hoofd: ,,Wat bedoel je daarmee’’, zegt Cruise. 

Nog ongemakkelijker

Verder in het gesprek wordt hij nog nijdiger. Wanneer de journalist hem vraagt wat de relatie is tussen hem en Nicole pikt Cruise het niet meer. ,,Je gaat echt te ver nu.”, zegt Tom. In de video komt hij erg dreigend over.  

Vervolgens loopt het interview nog meer uit de hand als Tom besluit om Overton lang aan te staren. De journalist benoemt tussendoor nog even waarom hij deze vragen stelt en probeert er tussen uit te komen. ,,Dit zijn gewoon dingen die mensen willen weten”, zegt hij. ,,Peter, Peter”, zegt Tom, ,,Jij wil het weten. Neem gewoon verantwoordelijkheid voor wat jij wil weten.” 

Zijn reactie

Twee jaar eerder heeft Tom Cruise al op dit filmpje gereageerd. ,,Ik bleef gewoon mezelf en ik werd niet boos. Hij wel, maar ik bleef mezelf en wees hem erop dat het geen eerlijke vraag was.”, zei hij in de radioshow ‘The Kyle and Jackie O Show.’

Tags

FILMINTERVIEWTOM CRUISEVIRAL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck