VIDEO: Politie deelt beelden gewelddadige overval Amanda Balk

Amanda Balk
Door: Eva Steins
18-03-2021

De Amsterdamse politie heeft beelden gedeeld van de gewelddadige overval op Amanda Balk. Begin januari werd er bij de realityster aangebeld door twee mannen die zich voordeden als pakketbezorgers. Met veel geweld én een vuurwapen drongen zij haar woning in en stolen meerdere kostbare bezittingen…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Een heftige gebeurtenis voor Amanda, die lichtgewond raakte tijdens de overval. Ook haar achtjarige dochtertje Vegas was thuis toen de mannen binnendrongen. Het meisje verstopte zich in de kast terwijl de mannen buit maakte in het huis.

Video

AT5 deelt voor het eerst videobeelden van de gewelddadige overval in het huis van Balk. Te zien is hoe een man, die zich voordoet als pakketbezorger, om acht uur ’s ochtends aanbelt bij Balk. Zij doet niet direct open en vertelt hem het pakket voor de deur achter te laten.

Als Amanda even later de deur open doet om het pakket te pakken, blijkt dat één van de twee mannen zich buiten het portiek schuil hield. Met veel geweld dringt hij de woning binnen terwijl hij op de voet gevolgd wordt door de tweede overvaller.

Bekijk hier de video

Meer DenD