BIZAR: Video toont hoe hondenoppas Lady Gaga voor ontvoering wordt neergeschoten

Lady Gaga
Door: Eva Steins
26-02-2021

Een bizarre gebeurtenis in Los Angeles gisteren. Twee van de drie honden van Lady Gaga werden daar gestolen op brute wijze. De hondenoppas werd door twee mannen neergeschoten met een semi-automatisch wapen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Amerikaanse media hebben de ontvoering van de honden van Lady Gaga gepubliceerd. Op de video die door TMZ werd gepubliceerd, is te zien hoe twee mannen uit een witte auto stappen. Zij vallen de man die de Franse bulldogs van de zangeres uitlaat vervolgens aan.

‘Help’

Op de video is te zien hoe de man, die Ryan Fischer heet, direct om hulp schreeuwt. Een van de mannen richt een vuurwapen op hem. Als de hondenuitlater blijft schreeuwen wordt hij neergeschoten. De mannen ontvoeren vervolgens ieder één hond en stappen in de auto, waarna deze wegrijdt.

Bekijk de video hier:

PAS OP: HEFTIGE BEELDEN

De zangeres doet er alles aan om haar twee ontvoerde viervoeters terug te krijgen. Ze heeft een beloning van 500.000 dollar uitgeloofd voor de gouden tip bij het terugvinden van de dieren. De neergeschoten hondenuitlater is vier keer geraakt en ligt momenteel in het ziekenhuis.

Meer DenD