Video van inbreker huis Connie (‘Vanessa’) Witteman

Inbraak Connie
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Connie Witteman, de vroegere zangeres Vanessa en tegenwoordig zakenvrouw, is het slachtoffer geworden van een brutale roof. Een kluis met dure juwelen is meegenomen, maar ook spullen die Witteman nog heeft gekregen van haar overleden man Hans Breukhoven.

Connie heeft echter de inbreker op beeld en heeft de video vrijgegeven. Ze adviseert de kijkers om John van den Heuvel van De Telegraaf te tippen als ze man herkennen. Bovendien looft ze een bedrag van 15.000 euro uit voor de gouden tip.

https://www.instagram.com/p/Bk-zGJvHhSb/?hl=nl

Afgelopen zaterdagavond vond de inbaak plaats in het appartement aan het Amsterdamse Vondelpark, waar Connie met haar partner Eugene van Dun woont. De inbrekers zijn een uur in huis geweest, nadat ze zich van hadden vergewist dat de bewoners met de hond het huis hadden verlaten.

Connie en Eugene

De inbrekers liepen nadat ze hadden toegeslagen het Vondelpark in. Witteman is zeer gehecht aan de juwelen en de gestolen goederen met enorme persoonlijke waarde. Ze is emotioneel zeer geraakt door de inbraak en ze wil dat de daders zo snel mogelijk worden opgespoord. De voormalige zangeres heeft aangifte gedaan bij de politie.

Het is niet de eerste keer dat de kluis van Connie is gestolen. In de Wassenaarse villa De Breuckhove’ werd destijds in 2000 ook een kluis meegenomen.

Tags

CONNIE WITTEMANHANS BREUKHOVENINBRAAKJOHN VAN DE HEUVELVONDELPARK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck