Videobewijs dat Ali B als een dolle te keer ging tegen Waylon

Ruzie TVOH|Ali B gaat te keer tegen Waylon
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Dankzij een geheime video-opname van een onbekende ligt er nu het klinkklare bewijs op tafel dat er bij de opnamen van The Voice of Holland een nogal onaangename aanvaring is geweest tussen de juryleden Ali B en zanger Waylon.

Ali pikte kennelijk een aantal opmerkingen niet meer van Waylon en ging letterlijk verhaal bij hem halen. Hij schopte een ordinaire scene, waardoor reputaties van beide artiesten worden geschaad. Het tumultueuze optreden van Ali werpt bovendien een smet op het programma waar producent Talpa als de tv-zender RTL4 niet blij mee zullen zijn.

Wat de aanleiding is voor Ali B om zijn stem te verheffen is niet helemaal duidelijk, maar het zou gaan om een kandidaat.

‘Je bent een vies klein mannetje’

,,Je bent een vies klein mannetje met een grote bek”, gilt Ali B, die heel dicht bij de rode draaistoel van Waylon staat. Hij ging nog even door met geschreeuw. ,,Ik geef je mijn grenzen aan. F..ck You. wat denk je nou, ik ben de Waylon en iedereen danst naar mijn pijpen…”

Kennelijk heeft Waylon het erg bont gemaakt, want anders zou de rapper niet zo uit zijn dak gaan.

Ondertussen bladert het andere jurylid Jan Smit omzichtig in zijn papieren en zwijgt en hetzelfde geldt voor Anouk, die niet in de studio aanwezig is maar zichtbaar is op een videoscherm.

Knuffelfoto

Ali reageerde bij gisteravond bij RTL Boulevard, waar hij benadrukte dat het na de aanvaring tussen hem en Waylon het conflict snel uit de wereld was. Als bewijs werd er een knuffelfoto van de twee getoond. Een niets-aan-de-hand-foto! Bovendien ontkende hij dat er sprake is geweest van een knokpartij op de wc, zoals door sommige media is bericht.

Damage control

Het is duidelijk dat aan Ali B was gevraagd aan damage control te doen, omdat de uitgelekte opname de meest succesvolle tv-talentenjacht op tv ernstig schaadt. De wekelijkse sprookjeswereld van de vrijdagavond, die door de tv-kijkers enorm wordt gewaardeerd, blijkt in werkelijkheid een emotionele tijdbom van kandidaten én juryleden te zijn.

Ook vorig seizoen waren er al aanvaringen tussen de juryleden Anouk en Lil Kleine. Ook dit seizoen was het Anouk die Voice-debutant Jan Smit toebeet: ,,Hou je bek man!”

Tags

ALI BANOUKJAN SMITJOHN DE MOLLIL' KLEINETALPATHE VOICE OF HOLLANDWAYLON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck