Vier maanden na relatiebreuk: Jamie de Boer in verwachting van een ander

Jamie de Boer vreemdgegaan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Bijzonder babynieuws. Vier maanden na de relatiebreuk met volkszanger Robert Leroy is Jamie de Boer in verwachting van een andere man.

,,Soon to be auntie”, schrijft Robin de Boer in Instagram Stories bij een foto van een cake met blauwe vulling. In de post worden Jamie en Jordi Prud’homme De Lodder getagd, wat betekent dat de twee een jongetje verwachten.

Relatiebreuk

Jamie bevestigde afgelopen januari de relatiebreuk met Robert Leroy. Het viel volgers van het stel op dat ze geen foto’s meer van elkaar deelden op social media, waarna Jamie in gesprek met juicekanaal Realityfbi bevestigde dat de relatie over en uit was. ,,We zijn op dit moment niet samen. Ik heb tijd voor mezelf nodig en die geeft Robert mij. We hebben verder goed contact en spreken elkaar dagelijks. Maar ik moet even alleen zijn en kijken wat ik wil”, schreef ze.

Verloofd

De twee waren vijf jaar samen en waren zelfs verloofd. Robert vroeg Jamie tijdens een vakantie in Californië ten huwelijk. Dat deed hij tijdens een concert van de Canadese zanger Paul Anka. Het stel liet destijds weten in Italië in het huwelijksbootje te willen stappen, maar van een huwelijk kwam het niet.

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck