Villa Domallyse in Calonge, Catalonië, Noord-Spanje

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

 

Pascal en Rion kochten 4 jaar geleden Villa Domallyse. ,,Na onze pensionering konden we deze droom in vervulling laten gaan”, vertelt Rion.  

De Spaanse Costa Brava met onder andere een erg fraaie natuur, was daarbij hun favoriet. ,,Samen met een plaatselijke makelaar hebben we in twee weekenden ongeveer dertig huizen bekeken in en rond Calonge. Deze villa was de laatste die we bezochten en we waren meteen verliefd!”  

Pascal: ,,We vonden Villa Domallyse op een perceel van ruim 1500m2, een prachtig groot terras met zwembad, nauwelijks ‘inkijk’, een indrukwekkend uitzicht over de heuvels met op 4 km afstand de zee. En een speels huis met torentje! Ook binnen was alles prima in orde. Gezellig, mooi ingericht, een groot balkon rondom de woonkamer, 4 ruime slaapkamers, sfeervolle openhaard, etc. Van alle bekeken huizen was deze villa echt uniek en sprong er met kop en schouders bovenuit.” 

Vanaf dat we het huis gekocht hebben, verhuren Rion en Pascal het in de zomerperiode, via Micazu. Ter plaatse worden de gasten begeleid door Nicole en Marcel. Dit zijn inmiddels vrienden van ons geworden, waarbij Nicole de gasten ontvangt en alles uitlegt over het huis en Marcel meerdere keren per week langskomt om het zwembad te onderhouden. Ook als er iets defect raakt, staat hij voor de gasten klaar. 

We genieten heel erg van de zeer positieve reacties die we krijgen! Werkelijk alle gasten zijn super tevreden en dat doet ons erg veel deugd. Zeer vaak komen gasten ook voor een tweede of derde keer terug.   

Beoordelingen huurders

Maaiken: ,,Fantastisch mooi huis, geweldige faciliteiten, super op alle vlakken! Buitenkeuken is top. Aan alles is gedacht, de grillplaat is erg fijn.” 

Denise: ,,Prachtige omgeving, genoten van het heerlijke huis met alle comfort! Duikplank voor de kids en schitterend uitzicht. Zeker voor herhaling vatbaar!” 

Marc: ,,Een geweldig mooi, schoon, vrolijk, gezellig huis. Of je nu met z’n 2-en of met een hele familie bent. Het is echt een heel fijn huis met alles erop en eraan.” 

Informatie

Verhuurders 

Pascal en Rion 

Geschikt voor 

8 personen 

Bijzonderheden 

Veel privacy en adembenemend uitzicht 

Boeken 

Je boekt je vakantiehuis direct bij de Nederlandse eigenaar 

Gemiddeld cijfer 

9,3 

Zoek op Micazu.nl met snelcode 

21626 

Tags

SPANJEVILLA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck