Villa Leontine en Marco met dik verlies verkocht

Villa Marco Borsato
Door: Lois Kuhfus
30-09-2020

De scheiding van zijn geliefde Leontine is Marco Borsato enorm zwaar gevallen. Nu volgt de volgende klap: hun liefdesvilla is verkocht. Daarmee zijn de herinneringen van de goede jaren van het stel voorgoed gewist. Ook financieel zit het niet mee: zij verkochten de villa met een flink verlies…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Blaricum

De scheiding van Leontine en Marco is heel rap en discreet gegaan. Zo ook de verkoop van hun liefdesvilla in Blaricum. Het stel wilde de publiciteit rondom de verkoop van het huis vermijden en kozen voor een stille verkoop. De vraag is luidt of dit de beste keuze voor het stel geweest is, zij hebben de villa namelijk met een flink verlies verkocht.

Toen Marco en Leontine de villa in Blaricum kochten vijf jaar geleden betaalden zij er 3,75 miljoen euro voor. Blijkbaar lag de nood om de scheiding zo snel mogelijk af te wikkelen hoog, want ze verkochten de villa voor een bedrag van 3,5 miljoen euro. Hiermee lijden zij een verlies van ruim 500.000 euro..

LEES OOK:

Leontine haalt keihard uit na kritiek om achternaam

Liefdesnest in Bergen?

Neemt Marco binnenkort intrek in een liefdesnestje in Bergen? Geruchten gaan dat hij en zijn ex Denise Boekhoff de vlam weer langzaam aanwakkeren. Zo reageert hij op haar foto’s op Instagram: ,,Prachtig ben je nog steeds…”

Voorzichtig bevestigde Denise de geruchten aan Story: ,,Het klopt dat we we contact hebben.” Zij laat weten dat de twee elkaar veel spreken via de telefoon. ,,Wel appen we veel, en af en toe een belletje.”

Of er sprake is van een prille liefde wilt Denise niet bevestigen. Zij woont in een leuk huis in Bergen, de geruchten gaan dat dit weleens Marco’s nieuwe onderkomen zou kunnen worden. Marco verblijft nu bij zijn moeder in de buurt van Alkmaar.

Bekijk het stulpje van Denise (en binnenkort Marco?) bij Bekendeburen.

Meer DenD