Vindt boer Rob tóch de liefde?

Vindt boer Rob toch de liefde?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De gevoelens die boer Rob had voor Wendy bleken niet wederzijds te zijn. Maar de boer is er volledig van overtuigd dat hij alsnóg via Boer zoekt Vrouw de liefde gaat vinden. ,,Ik heb prachtige brieven mogen ontvangen.”

Rob koos in Boer zoekt Vrouw voor Wendy, op wie hij stapelverliefd was. Maar al snel bleek dat Wendy haar twijfels had. Hoewel voor veel boeren het BZV-avontuur mooi is afgelopen, eindigde het voor Rob anders. De prille liefde met Wendy is helaas gestrand.

1-0 achter

Achteraf denkt Rob wel te weten waarom het niet werkte tussen hem en Wendy. ,,Als ik minder mijzelf had gegeven, had zij misschien minder de druk gevoeld en hadden we langer de tijd gehad om elkaar echt te leren kennen”, legt hij uit op de website van Boer zoekt Vrouw. ,,Maar anderzijds stond ik altijd 1-0 achter in mijn liefde voor Wendy, dus vraag ik me af of ze me ooit die kans had gegeven.”

‘Altijd vertrouwen in de liefde gehad’

Hoewel Rob nog niet volledig over Wendy heen is, staat hij ervoor open om een nieuwe vrouw te leren kennen. ,,Het heeft nog even tijd nodig. Maar ik heb zin om weer vooruit te kijken en verder te gaan”, aldus Rob. ,,Ik sta zeker open voor de liefde. Ik heb altijd vertrouwen in de liefde gehad. En als ik haar dan eindelijk heb gevonden, zal ik zeggen: ‘waar was je al die tijd?”’

Vermoedelijk vindt hij alsnog door zijn deelname aan het programma de liefde. ,,Ik heb prachtige brieven mogen ontvangen. Dat geeft een goed gevoel.”

Rob doet boekje open

Onlangs deed Rob nog een boekje open over het programma. Hoewel hij geen spijt heeft van zijn deelname, heeft hij wel veel negatieve reacties over zich heen gekregen. Dat steekt hem, omdat hij naar eigen zeggen anders is neergezet door de makers.

,,Ik ben eigenlijk een normaal iemand die soms misschien wel lekker prettig gestoord is, maar niet zo overdreven als dat ze opgeteld in het programma hebben neergezet”, zei Rob in het AD. ,,Dat ze zelfs schrijven: ‘het is bijna metoo wat die Rob doet’, dat kan ik niet begrijpen. Die berichten zijn zó negatief. Het was bij de konijnen af.”

Tags

BOER ROBBOER ZOEKT VROUWBZVLIEFDENIEUWE LIEFDEYVON JASPERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck