Vindt Yvonne Coldeweijer via Tinder de ware?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

Ze werd telkens teleurgesteld in de liefde. Daarna deed ze mee aan First Dates VIPS, maar ook dat bracht haar niets. Vindt Yvonne Coldeweijer haar droomman wel via Tinder? YouTube-programma RoddelPraat bericht dat ze daar is aangemeld.

Yvonne Coldeweijer is beeldschoon, getalenteerd en op charmante wijze sluw. Ze brak door als Keet in Telekids. Ze had grote rollen in musicals als Wicked en The Little Mermaid en presenteerde Campinglife. Nu is ze succesvol op YouTube met smeuïge nieuwtjes over BN’ers. Ze brengt primeur na primeur.

Succesvol
Kortom, alle ingrediënten voor een succesvol en gelukkig leven zijn aanwezig. Maar hoe succesvol is Yvonne op het liefdesvlak? YouTube-programma RoddelPraat van Dennis Schouten en Jan Roos berichtte dat Yvonne zich heeft aangemeld bij Tinder. Vindt ze na diverse teleurstellingen dáár de man die haar gelukkig maakt?

Vaak ruzie
Yvonne heeft inmiddels een boekje vol ex-minnaars. Onder wie natuurlijk Ben Saunders. Over die breuk vertelde ze: ,,Er is niets gebeurd, we hadden niet heel vaak ruzie, maar het werd steeds een beetje minder. Ik denk dat er gewoon geen match meer was nadat de grootste verliefdheid verdween”

Méér vriendinnen
Ze vond troost in de armen van Nicky Romero, maar ook hij was geen blijvertje. De grootste teleurstelling was echter haar romance met de Australische rugbyspeler Nathan Daly. Ze woonden een jaar samen toen de bom barstte. De rugbyer hield er namelijk veel méér vriendinnen op na.

Een film?
Teleurgesteld liet ze weten: ,,Ik zag het helemaal niet aankomen. Echt, ik had dit nooit verwacht. Hij zei dat hij ging werken in Sittard. Ik was blij dat hij leuk werk had, maar hij ging helemaal niet naar Sittard. En tegen die ander zei hij ook dat hij in Sittard was. Het is een verhaal waarvan je denkt: ‘Is dit een film?”

In therapie
,,Los van het liegen en vreemdgaan was hij ook echt een vervelende persoon. Dwingend, leugenachtig, manipulatief. Waarom bleef ik meebuigen en pleasen? In therapie heb ik geleerd mijn grenzen beter aan te geven.” Daarna ontmoette ze Pim. ,,Hij wil een toekomst met me opbouwen. In het verleden heeft hij veel gefeest. Wellicht schuilt er nog steeds een bad boy in hem, maar het beest in hem is getemd.”

First Dates
Het pakte opnieuw anders uit: ,,Tot onze spijt hebben Pim en ik besloten niet meer verder te gaan met onze relatie. Soms kom je erachter dat je toch niet goed bij elkaar past en daarom allebei niet gelukkig bent samen.” Ook haar deelname aan de speciale VIP-editie van First Dates leidde niet tot een stabiele relatie. Probeert ze het daarom nu via Tinder, zoals RoddelPraat beweert?

,,Wel sexy”
Yvonne lijkt geen voorkeur te hebben voor een bepaald type. Maar: ,,Als vrouw vind ik het wel sexy om tegen een man op te kijken. Dat is ook waarom je hem wilt. Voor mannen werkt dat anders.”

Tags

BEN SAUNDERSDENNIS SCHOUTENJAN ROOSNICKY ROMEROYVONNE COLDEWIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck