Vivian enkele weken voor hartstilstand verlaten door man

Vivian Reijs
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De afgelopen weken waren voor Vivian Reijs erg moeilijk. Begin deze maand werd bekend gemaakt dat de schrijfster is getroffen door een hartaanval. Nu blijkt dat haar man Dirk haar enkele weken daarvoor had verlaten.

Vrienden

Twee jaar waren Dirk en Vivian getrouwd. Samen hebben ze zoontje James (3). Uit haar huwelijk met John Ewbank, dat in 2010 stuk liep, heeft ze ook een dochter, genaamd Day. De twee zijn afgelopen zomer als vrienden uit elkaar gegaan, meldt het management van Vivian aan Shownieuws.

,,Vlak voordat Vivian begin oktober een hartstilstand kreeg, is Dirk weggegaan”, vertelt een bron aan weekblad Story. ,,Sindsdien is Vivian heel verdrietig.”

Vermoedens

Hoewel de breuk nu pas bekend is, vermoedden mensen al dat er iets niet helemaal goed was tussen Vivian en haar man. Toen ze een hartstilstand had gekregen postte ze niet lang daarna op Instagram. Ze schreef over de hulp van haar dochter Day en dat het ambulancepersoneel haar nog kon reanimeren. In de post, die bijna vierhonderd woorden bevat, noemt ze niet één keer haar man.

https://www.instagram.com/p/B3HliTfo3MQ/

 

 

Tags

GESCHEIDENHARTSTILSTANDHUWELIJKKINDMANREANIMATIEUIT ELKAARVIVIAN REIJS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck