Vivian enkele weken voor hartstilstand verlaten door man

Vivian Reijs
Door: DitjesenDatjes
30-10-2019

De afgelopen weken waren voor Vivian Reijs erg moeilijk. Begin deze maand werd bekend gemaakt dat de schrijfster is getroffen door een hartaanval. Nu blijkt dat haar man Dirk haar enkele weken daarvoor had verlaten.

Vrienden

Twee jaar waren Dirk en Vivian getrouwd. Samen hebben ze zoontje James (3). Uit haar huwelijk met John Ewbank, dat in 2010 stuk liep, heeft ze ook een dochter, genaamd Day. De twee zijn afgelopen zomer als vrienden uit elkaar gegaan, meldt het management van Vivian aan Shownieuws.

,,Vlak voordat Vivian begin oktober een hartstilstand kreeg, is Dirk weggegaan”, vertelt een bron aan weekblad Story. ,,Sindsdien is Vivian heel verdrietig.”

Vermoedens

Hoewel de breuk nu pas bekend is, vermoedden mensen al dat er iets niet helemaal goed was tussen Vivian en haar man. Toen ze een hartstilstand had gekregen postte ze niet lang daarna op Instagram. Ze schreef over de hulp van haar dochter Day en dat het ambulancepersoneel haar nog kon reanimeren. In de post, die bijna vierhonderd woorden bevat, noemt ze niet één keer haar man.

View this post on Instagram

Ik vind het heel moeilijk om dit te vertellen en heb lang getwijfeld of ik het met jullie moest delen, maar ik wil en kan alleen maar eerlijk zijn naar de buitenwereld, omdat ik er eigenlijk ook niet echt omheen kan. Mijn aard is om altijd door te gaan, ongeacht welke tegenslag ik tegenkom, zo ben ik opgevoed. Een lach op mijn gezicht, schouders eronder en door. Maar dit kan ik niet negeren. Want afgelopen week stond mijn wereld letterlijk en figuurlijk even stil. Daar ik een korte hartstilstand heb gehad, vorige week woensdag. Door de geweldige hulp van mijn lieve Day en het ambulancepersoneel, die er godzijdank heel snel bij waren, hebben ze me kunnen reanimeren. En ik ben er nog! 🙏 Als zij er niet waren geweest, weet ik niet hoe het was afgelopen. De schrik zit er even behoorlijk in, zowel voor mijn omgeving, als voor mij. Want het voelt zo onwerkelijk, het lijkt alsof het niet over mij gaat. Dit overkomt mij niet dacht ik altijd. Maar wat een mega wake-up call, zoals de quote zegt. Want vanuit mijn vak en passie, weet ik altijd hoe ik voor mezelf moet zorgen en wat ik moet eten, drinken, welke supplementen ik kan slikken en wat ik moet doen aan beweging. En voelde me fysiek ook goed. Maar 1 ding vergat ik de afgelopen jaren……….Te luisteren naar mijn eigen grenzen, mijn stress te beperken en tijd voor mezelf te nemen. Ik ga hoe dan ook altijd maar door en door, net als vele anderen met mij. Tot nu! Want dat ik dit kan navertellen en ik nog een kans mag krijgen in het leven, daar ben ik ongelofelijk dankbaar voor🙏 Hoe onwerkelijk en lastig het ook is voor mij, zal ik toch echt even een stapje terug moeten doen. En opnieuw mijn balans moeten vinden fysiek en emotioneel. Ik kan dit verhaal nog niet met droge ogen schrijven, omdat ik me ineens zo goed realiseer hoe kwetsbaar het leven is. Dus pluk de dag! LEEF! Geniet! Lach! Ontspan! En wees vooral lief voor elkaar! Het kan in 1 sec voorbij zijn🙏❤️. Ps: ik ben dus helaas genoodzaakt om de komende masterclass van 6 okt te verplaatsen. En zodra ik weer op krachten ben, ben ik er ook weer voor jullie!! 🙏.#ongelofelijkdankbaardatikernogben

A post shared by Vivian Reijs – VIVONLINE (@vivianreijs_vivonline) on

 

 

Meer DenD