Vlucht Chateau Meiland naar België?

Chateau Meiland 'vlucht' naar België
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De familie Meiland heeft groot nieuws gedeeld: Chateau Meiland keert weer terug! Maar helaas voor de Nederlandse fans, keren ze alleen terug op de Belgische televisie. Vlucht de familie naar België?

Jarenlang is Chateau Meiland een enorm succes geweest op de Nederlandse televisie. De emigratie naar een chateau in Frankrijk leverde de familie Meiland een miljoenenpubliek op. Tegenwoordig kan de familie niet meer normaal over straat zonder overal herkend te worden. Toch lijkt het erop dat de laatste tijd veel kijkers Meiland-moe worden.

Naar de Belgische televisie

Onlangs kwam al naar buiten dat er besloten zou zijn het programma te beëindigen. Toen de Meilandjes op familievakantie waren in Tenerife, waren er om deze reden ook geen camera’s mee. ,,Ik begrijp dat er iets anders aan zit te komen”, zei Evert Santegoeds erover in Shownieuws.

En dat lijkt inderdaad zo te zijn, maar dan op de Belgische televisie. In een video op Instagram vertelt Martien Meiland erover. ,,Ik heb zo’n goed nieuws! Wij komen gewoon weer terug. Helemaal op de Belgische zender met een nieuw seizoen Chateau Meiland. En het is allemaal te zien bij Play5.”

Waarom de familie niet terugkeert met Chateau Meiland op de Nederlandse televisie is niet bekend, maar de laatste tijd lijken wel veel kijkers Meiland-moe te worden. Heeft de familie daarom besloten te verhuizen naar de Belgische televisie?

Tags

CHATEAU MEILANDERICA MEILANDERICA RENKEMAMARTIEN MEILANDMAXIME MEILANDMEILANDMEILANDJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck