Voetbalclub van serie Ted Lasso toegevoegd aan game FIFA 23

Door: DitjesDatjes
21-09-2022

De voetbalclub AFC Richmond, bekend uit de Apple TV+-hit Ted Lasso, gaat deel uitmaken van de populaire voetbalgame FIFA 23. Trainers Ted Lasso en Coach Beard en voetbalsterren Jamie Tartt, Dani Rojas, Sam Obisanya, Roy Kent en Isaac McAdoo zijn beschikbaar in de nieuwe editie van de game die 30 september wordt gelanceerd.

Dat hebben Ted Lasso en game-uitgever EA Sports woensdag gemeld op Twitter. Komedieserie Ted Lasso gaat over de Americanfootballcoach Ted Lasso (gespeeld door Jason Sudeikis) die wordt ingehuurd om het professionele Engels voetbalteam AFC Richmond te coachen, hoewel hij geen enkele voetbalervaring heeft. De serie kreeg de afgelopen twee jaar veel lof en won kasten vol prijzen. Ook bij de recente uitreiking van de Emmy Awards was Ted Lasso weer een van de grote winnaars.

De Nederlandse acteur David Elsendoorn heeft een bijrol in de serie als de lompe Hollandse voetballer Jan Maas. Ook zijn personage is beschikbaar in FIFA 23. Het is nog niet bekend wanneer het derde seizoen op Apple TV+ te zien zal zijn. Een deel van de opnames werden afgelopen voorjaar in Amsterdam gemaakt.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD