Voetballer Jordan Teze voorlopig uitgeschakeld

Jordan Teze uitgeschakeld
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Een klap voor PSV’er Jordan Teze, hij is een tijdje uit de running in verband met een spierblessure. Maar de voetballer houdt de moed erin ‘Back soon!’, laat hij via Instagram weten.

Voetballer Jordan Teze zal de komende weken niet uitkomen voor de club. De oorzaak? Een spierblessure die hij afgelopen zondag al na vijftien minuten opliep tijdens de wedstrijd in het Fortuna Sittard Stadion in Sittard. Teze kon niet verder na een sprint op de helft van Fortuna Sittard. Ritsu Doan nam zijn plek in. Een klap voor de speler, want hij was in de race om zijn basisplek weer veilig te stellen. Eerder werd zijn plek door speler Phillipp Mwene ingenomen, die na het verloren duel tegen Ajax weer aan de kant werd gezet.

Contract in de maak

Teze is voorlopig overigens nog wel verbonden aan PSV. Hij tekende vorig jaar november een contract tot 2024 en het Eindhovens Dagblad meldde onlangs dat er een contract tot 2025 in de maak is. Als dat contract getekend wordt betekent dat dat de voetballer ruim achttien jaar aan PSV verbonden blijft. Teze startte er in 2007 bij de F1. In 2017 debuteerde hij in het betaald voetbal en in 2019 trad hij toe tot het eerste elftal, waar hij in 2018 al debuteerde. Hij viel toen in voor Denzel Dumfries.

Tags

AJAXCONTRACTJORDAN TEZEPSVSPORTVOETBALWEDSTRIJD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck