Voetballer Justin Kluivert beroofd: ‘Vriendin mishandeld en 200.000 euro gejat’

Justin Kluivert slachtoffer van brute overval
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Een drama voor Justin Kluivert. Drie mannen zijn woensdagavond laat het huis van de voetballer in de buurt van Valencia binnengevallen. Zijn vriendin was thuis en de overvallers hebben haar mishandeld waardoor ze lichte verwondingen opliep. Er zou bijna 200.000 euro aan geld, juwelen en andere spullen van waarde zijn gestolen. Dat melden verschillende Spaanse media.

De drie mannen, die allemaal een capuchon op hadden, zouden de vriendin van de voetballer opgewacht hebben nadat zij laat op de avond de hond had uitgelaten. Toen ze terugkwam bedreigden ze haar en dwongen ze haar de deur te openen.

Vijf minuten

De vriendin zou daarna een klap hebben gekregen zodat ze zou vertellen waar alle waardevolle spullen lagen. De overval zou slechts vijf minuten hebben geduurd en de mannen zouden een buit hebben gemaakt van bijna 200.000 euro.

De woning bevindt zich in een villawijk in Bétera, ten noorden van Valencia. Kluivert bevindt zich momenteel op Mallorca, waar hij vanavond zou moeten spelen. Het is niet bekend of hij vandaag naar huis reist en afziet van de wedstrijd.

Tags

JUSTIN KLUIVERT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck