Volgens Bastiaan van Schaik is dit dé trend van het najaar!

Door: DitjesenDatjes
05-10-2018

Stylist Bastiaan van Schaik is 65 kilo afgevallen, en durft eindelijk zijn lichaam in strakkere kleren te steken. Maar volgens hem is dat nu helemaal niet meer de bedoeling. Strakke kleren voor mannen zijn uit, en te grote zijn in! Een outfit is niet af zonder een tas, en volgens de stylist is de knalrode boodschappentas van supermarktketen Dirk hét fashion statement van dit najaar.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Shopper

Mannen hoeven dit najaar geen dure designertas te kopen, maar kunnen gewoon naar de supermarkt om zo’n rode shopper met dikke witte letters aan te schaffen. Volgens Bastiaan van Schaik is die shopper het stijlvolts, en vallen de shoppers van de andere supermarkten af.

Dierenprint

De trend voor mannen is dus grote kleding én de rode shopper. Ook de trends voor vrouwen voor dit najaar zijn al bekend. Nog steeds mogen dierenprintjes zoals luipaard en zebra, en ook zijn veel stoffen geruit. Als het een koude winter wordt, hebben de dames ook geluk. Schapenbont is namelijk helemaal in. Helaas lijkt de Dirk-tas géén fashionitem voor vrouwen te zijn dit najaar.

Meer DenD