Volger vergelijkt ‘gezond’ ontbijt Yolanthe met suikerdrankje

Het is net Taksi|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Yolanthe deelt maar al te graag producten uit haar eigen webshop Cabau Lifestyle. Ze verkoopt onder andere verschillende shakes die je in plaats van een maaltijd kan nemen. Volgens Yolanthe is het gezond, maar volgens een volger is het net een suikerdrankje…

Het platform Cabau Lifestyle draait om gezondheid op alle vlakken. Zo deelt Yolanthe recepten voor proteïnerijke pannenkoekjes en eiwitshakes, die ze ook zo nu en dan voorschotelt aan haar zoontje Xess Xava.

‘Het is net Taksi’

Dat klinkt allemaal gezond, maar een volger vergelijkt het ‘gezonde’ ontbijt van Yolanthe met een wel heel ongezond drankje. ,,Ik vind de vitamine boost net Taksi. Met mijn weerstand geen overbodige luxe”, schrijft de volger in Instagram Stories waarin ze laat zien hoe ze het ontbijt klaarmaakt.

We kennen Taksi allemaal als een drankje dat vooral bij kinderen populair is. En dat is ook niet zo gek, want het zit vol suikers. Hoewel Yolanthe vast niet wil dat haar gezonde producten vergeleken worden met suikerdrankjes, deelt ze de post wel op Instagram.

Tekst gaat verder onder de foto

Cabau Lifestyle

Het idee van Cabau Lifestyle borrelde op in 2019, na haar breuk met Wesley Sneijder. ,,In die moeilijke periode heb ik mezelf teruggetrokken. Ik ben meer gaan sporten, mediteren, lezen, en begon op mijn voeding te letten”, vertelde Yolanthe in LINDA.

Al snel merkte ze dat ze zich steeds beter begon te voelen en wilde een inspiratie zijn voor anderen. ,,Het werkte en ook wat ik hiervan deelde op social media sloeg enorm aan. Toen dacht ik: hier wil ik meer mee doen.”

Yolanthe besloot toen een heel platform uit de grond te stampen vol work-outs, supplementen en gezonde recepten. Van eiwitshakes tot pannenkoekjes en gezonde drankjes: alles is te vinden op haar website.

Tags

CABAU LIFESTYLEWESLEY SNEIJDERXESS XAVAYOLANTHEYOLANTHE CABAU

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck