Volgers in de war door foto Yolanthe: ‘Is dit je nieuwe vriend?’

Nieuwe vriend Yolanthe?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Yolanthe Cabau deelde gisteren een foto met haar jarige moeder. Op de foto zit Yolanthe naast een andere man en volgers vermoeden dat dit haar nieuwe liefde is. Yolanthe geeft nu duidelijkheid over haar ‘nieuwe liefde’.

,,Mama, ik hou zoveel van jou. Bedankt voor alles wat je altijd voor ons allemaal betekent. Je bent de allerliefste”, schrijft Yolanthe bij de foto. Maar volgers kunnen maar naar één ding kijken: de man die naast Yolanthe zit. Is dit haar nieuwe liefde?

Vragen over ‘nieuwe liefde’

Yolanthe krijgt zoveel berichtjes van haar volgers met de vraag of ze een nieuwe vriend heeft, dat ze in een volgende story duidelijkheid geeft. ,,Veel berichten en vragen over deze man hier!”, schrijft Yolanthe. ,,Nee, hij is niet mijn nieuwe vriendje, jongens. Dit is mijn broer Xavier.”

Single

Momenteel is Yolanthe nog gewoon ‘happy single‘. ,,Alleen zijn heeft me veel geleerd en daardoor ook sterker gemaakt. Ik ben lief voor mezelf, ben blij met wie ik ben en ik ben niet op zoek naar mijn geluk in een ander”, vertelde ze onlangs in Beau Monde. ,,Ik vind het geluk nu in mezelf en besef veel meer dat je geluk met elkaar kan delen maar niet van elkaar kan verwachten. Als je het eerst in jezelf kan vinden, kan je er daarna samen in een relatie des te meer van genieten.”

Geen bekende man

Maar mocht Yolanthe wél de liefde van haar leven tegenkomen, dan gaat haar voorkeur niet uit naar een bekende man. ,,Dat kan je natuurlijk niet afdwingen, maar mijn eerste keuze zou zeker niet uitgaan naar een bekend persoon.”

Tags

YOLANTHE CABAU

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck