Volgers Kim Kardashian geschrokken: ‘Kinky outfit bij kinderen’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De kledingstijl van Kim Kardashian is altijd al opmerkelijk geweest. De diva schaamt zich niet voor haar rondingen en laat deze dan ook graag zien, waar ze ook is. Zo kreeg ze onlangs kritiek van veel mensen toen ze in een redelijk blote jurk het Vaticaan betrad. Nu ligt Kim nog een keer onder vuur.

Ongepast?

Op haar Instagram post Kim een serie foto’s van zichzelf, waarin ze te zien is in een aantal strakke pakjes met een masker op. Alleen haar mond en ogen zijn vrij. Op een aantal foto’s zijn kinderen te zien, en die kijken niet allemaal even vrolijk. In de reacties laten veel volgers weten geschrokken te zijn van de foto’s van Kim. Ze vinden dat de outfit van haar te veel lijkt op SM-kleding en dat het erg ongepast is om dat soort pakjes te dragen rondom kinderen.

,,Nee, Kim. Wat is dit?!”, ,,Ik wil alleen weten waarom!”, en ,,Hou asjeblieft op”, zijn een aantal van de vele negatieve reacties die Kim krijgt op haar outfit.

Scheiding

Naast reacties op de opmerkelijke outfit, kan Kim ook rekenen op mensen die heel graag willen dat zij en Kanye West weer bij elkaar komen. Het stel, dat sinds 2012 bij elkaar was en in 2014 trouwde, heeft 4 kinderen. In februari 2021 vroeg Kim echter de scheiding aan. De twee hebben gedeelde voogdij over de kinderen.

Tags

KANYE WESTKIM KARDASHIANKINDERENOUTFITSCHEIDING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie