Volgers kunnen flauwe grap Posjes niet waarderen

Door: DitjesenDatjes
11-06-2019

Echt populair heeft de familie Pos zich niet gemaakt afgelopen weekend. Het stel dat bestaat uit Ilona en Stephan maakte op Instagram bekend uit elkaar te gaan. Terwijl hun duizenden volgers dachten dat ze gingen scheiden, laten ze pas uren daarna weten dat het een grap is.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Zusje

Volgers, vrienden en fans hadden het kunnen weten, want het is niet de eerste keer dat ze zo´n ´flauwe´ grap uithalen. Eerder maakte het stel, dat bekend is van het programma ´Helemaal het einde´, namelijk bekend dat er een ´zusje´ in aantocht is. Iedereen dacht natuurlijk dat hun twee zoons Bjorn (10) Tygo (8) er een zusje bij zouden krijgen en dat Ilona dus zwanger is. Het bleek echter te gaan om een nieuwe wijn in de collectie.

Aandacht

Dit keer bleek het te gaan om een zakelijke relatie, met wie ze niet meer gingen samenwerken. Net zoals bij de ´grap´ over het zusje, kwam het gezin ook nu weer in de media. Hoewel veel volgers op Instagram de grappen van het gezin leuk vinden, zijn er ook mensen die vinden dat de grap respectloos was, want volgens hen maak je geen grappen over scheidingen. Daarnaast laten ook een aantal mensen weten dat ze denken dat de Posjes alles voor de aandacht doen: ,,Jullie hadden het beter op 1 april kunnen plaatsen dan weet iedereen dat het een grap is. Maar aandacht vragen daar gaat het gewoon om. Flauwe grap”, en ,,Tja je moet iets bedenken hè om weer een beetje aandacht te krijgen”, schrijven zij.

 

 

Meer DenD