Volgers lachen om filmpje Monique Westenberg: ‘Is dit een serieuze vraag?’

Monique krijgt lachers op haar hand na plaatsen filmpje
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Monique Westenberg heeft een filmpje op Instagram gedeeld waarin ze haar volgers uitlegt hoe ze haar haren in een paardenstaart doet. Het filmpje zorgt voor een hoop hilariteit.

,,Ik heb de afgelopen jaren heel vaak de vraag in mijn DM gekregen hoe ik mijn paardenstaart maak”, schrijft Monique op Instagram. ,,Ik dacht ik maak er een filmpje van zodat jullie het kunnen zien. Wat kan ik nog meer opnemen wat jullie leuk vinden om te zien?”

Hilariteit

In het filmpje doet Monique stap voor stap voor hoe ze een paardenstaart maakt. Volgers moeten behoorlijk lachen om de beelden. ,,Is dit serieus een vraag… Hoe maak jij je paardenstaart?”, vraagt iemand zich af. ,,Ik dacht precies hetzelfde…”, reageert een ander. Maar volgens Monique valt er weinig te lachen. ,,Je wilt niet weten hoe vaak…”

Vraag

Een andere volger heeft nog een brandende vraag voor Monique. ,,Hoe vaak was jij je haren?”, vraagt de volger. ,,Om de vier dagen, soms vijf maar dan heb ik die laatste twee dagen wel echt een strakke staart of knot. Voor mijn zwangerschap om de dag”, antwoordt Monique.

‘Kromme lippen’

Het viel volgers al eerder op dat Monique in de beelden ‘kromme lippen’ heeft. Heeft Monique fillers? ,,Even inhakend op de berichten over wat ik met mijn lippen heb gedaan. Precies niks! Ik heb geen fillers in mijn lippen en heb van mezelf geen symmetrische lip en ook nog eens een scheve neus (door een auto-ongeluk)”, reageerde ze. ,,Serieus dames, lekker belangrijk toch? Waarom meteen zo lelijk doen? Is jouw kop recht en symmetrisch? Doe gewoon even lief tegen elkaar, joh.”

Tags

MONIQUE WESTENBERG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck