Volgers Martien Meiland in paniek: ‘Wat gebeurt er met mijn boeking?’

Klanten boos op Martien
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Slechts een jaar na de opening van pension Code Rosé heeft de familie Meiland alweer besloten het van de hand te doen. Volgers van Martien Meiland reageren geschrokken; veel mensen hebben namelijk een boeking staan.

Martien Meiland heeft op Instagram bevestigd dat pension Code Rosé alweer te koop is. En hoewel veel volgers niet verbaasd zijn dat de familie het pand alweer van de hand doet, reageren ook veel volgers teleurgesteld. Op de website van Code Rosé kunnen gasten nog boeken tot het einde van dit jaar.

Boekingen

En veel mensen boeken niet voor het pension zelf, maar voor een ontmoeting met de Meilandjes. ,,Je zou maar een boeking hebben staan”, reageert een volger op het bericht van Martien. Het zorgt voor paniek, want veel fans van de tv-familie hebben inderdaad een boeking staan.

Volgers in paniek

,,Wij hebben in augustus geboekt als verrassing voor mijn vader zijn 60ste verjaardag. Ik hoop dat jullie er dan nog zijn om mijn vader daarmee te verrassen”, reageert een bezorgde volger. En een ander schrijft: ,,Ik heb geboekt en keek er naar uit, maar nu vraag ik me af of het nog zin heeft om dan te gaan! Kan ik mijn geld ook terugkrijgen?”

DenD wil uw mening weten

Ben jij verbaasd dat de Meilandjes het pension alweer verkopen?

Tags

MARTIEN MEILANDMEILANDJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck