Volgers openen aanval op Romy Monteiro

Romy blijkt arrogante niemendal
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Nu naar buiten is gekomen dat Romy Monteiro niet langer ambassadeur is voor stichting Free a Girl, hebben volgers de aanval op de zangeres geopend. Onder haar bericht over de stichting regent het kritiek.

Eerder vandaag kwam naar buiten dat Romy Monteiro is gestopt als ambassadeur voor Free a Girl, de stichting van Yolanthe Cabau. Volgens Yvonne Coldeweijer heeft dat allemaal te maken met de sterallures van Romy.

‘Misdragen in Brazilië’

Romy mocht vorige maand mee op reis naar Brazilië om aandacht te vragen voor de stichting, maar zou zich vooral met andere dingen bezig hebben gehouden. ,,Ze misbruikte deze beladen reis als een soort influencer persreis. Geheel ongepast plaatste ze op dag 1 al de volgende stories, waarbij het posten van het Braziliaanse eten belangrijker leek te vinden, dan het posten over het daadwerkelijke doel van haar reis”, meldde Coldeweijer op haar juicekanaal.

Volgers Romy woest

Dat Romy niet langer ambassadeur is werd vervolgens door de stichting bevestigd. Volgers zijn woest op Romy, die een paar dagen geleden nog een post deelde over Free a Girl. ,,Ik wil jullie zo graag, zo goed en gedetailleerd beschrijven hoeveel impact deze reis naar Fortaleza, Brazilië op mij heeft gehad maar ik merk dat ik simpelweg niet de juiste woorden kan vinden. Indrukwekkend, confronterend, inspirerend, afschuwelijk, schrijnend en ongelofelijk mooi tegelijk”, schreef Romy bij een filmpje vanuit Brazilië. ,,Zoveel impact dat je nu de stekker eruit hebt getrokken?”, reageert een volger verbaasd. ,,Pas je op de kilo’s? Je hebt meer genoten van het eten als waarvoor je eigenlijk was.”

‘Arrogant’

Een ander vindt het jammer dat publiciteit zo belangrijk is voor Romy. ,,Jammer dat eten en publiciteit voor jou belangrijker is dan de meisjes die het hier zwaar hebben. Genoten van je vakantie?”, schrijft de volger. Een ander zegt Romy onlangs tegengekomen te zijn en vindt dat ze inderdaad arrogant gedrag vertoont. ,,Ik kwam jou in de parkeergarage tegen met je grote auto en ik had voorrang, maar jij moest voor. Je deed je raampje naar beneden van, ‘kijk wie ik ben’. Echt walgelijk”, schrijft de boze volger.

Tags

ROMY MONTEIRO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck