Volgers reageren massaal op nieuwe wenkbrauwen Martien

Martien Meiland
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Op een filmpje op Instagram waarin Martien Meiland zijn nieuwe wijnen aanprijst, reageren mensen massaal. Niet door het verhaal dat Martien houdt over de wijn, maar omdat zijn wenkbrauwen wel erg opvallen!

Wenkbrauwenavond

,,Lekker je wenkbrauwtjes gedaan Martien! Staat je GOOEEEEEEEED!”, reageert een enthousiaste fan op de donker geverfde wenkbrauwen van de kasteelheer. ,,Martien wat is er met ie wenkbrauwen gebeurd?”, schrijft een ander die minder onder de indruk lijkt te zijn van Martiens nieuwe look.

Martien houdt zijn Instagram goed in de gaten want hij heeft al snel door dat mensen het vooral over zijn wenkbrauwen hebben. Vervolgens verschijnt er een Instagram Story op Maxime’s account. Ze filmt haar vader en vraagt ‘Wat is er?’. Martien vertelt dat mensen alleen maar reageren op zijn donkere wenkbrauwen. ,,Gisteravond weer een avond wenkbrauwenavond gehad. Nou en!”, zegt hij als Maxime vervolgens vraagt wat er met zijn wenkbrauwen is gebeurd.

In vorige filmpjes was al te zien dat Martien erg veel om zijn uiterlijk geeft. Zo was in het programma Chateau Meiland te zien dat Martien overweegt om een facelift te nemen, nadat Maxime aan hem liet zien hoe strakker zijn gezicht dan wordt.

https://www.instagram.com/p/B5IazF2iU-j/

 

Tags

INSTAGRAMMARTIEN MEILANDMAXIME MEILANDREACTIESWENKBRAUWEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck