Volgers weten het zeker: ‘Maxime is zwanger!’

Maxime Meiland|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Een tijd geleden was in Chateau Meiland te zien dat Maxime op zoek ging naar een spermadonor. Zij wilde haar dochter Claire een broertje of zusje geven, maar zag een nieuwe man in haar leven niet zitten. Volgers van haar Instagramaccount denken dat Maxime tóch iemand is tegengekomen en dat ze ook al in verwachting is!

Buikje?!

Op de foto is een stralende Maxime te zien. Zij krijgt een kus van acteur en presentator Robbert Rodenburg op haar wang. Beiden staan er dolgelukkig op. Haar volgers reageren massaal. Op de jongen, de kus maar ook op haar buik. Het kan natuurlijk zijn dat haar jas gewoon een beetje gek op de foto staat, maar een aantal mensen zijn ervan overtuigd dat er onder die jas een babybuikje schuilt! ,,Zwanger!?, ,,Komt er dan toch een broertje of zusje voor Claire”, en ,,Zie ik daar een buikje”, reageren een aantal volgers bij de foto. Anderen wijzen hen erop dat ze denken dat het een oude foto is en dat die is gemaakt toen Maxime nog zwanger was van Claire. Of dat waar is, is nog maar de vraag. Op het Instagram-account van Robbert Rodenburg staat namelijk precies dezelfde foto. Daar schrijft hij bij: ,,Het is inmiddels zaterdag, deze foto maakte wij begin deze week. Ik ben nog steeds brak.”

Feestje

Uiteraard zijn er ook mensen die niet meegaan in alle roddels en geruchten. Zij denken dat er helemaal niets speelt tussen Maxime en Robbert en dat Maxime al helemaal niet zwanger is. ,,Mensen, ze hebben gewoon een feestje gehad. Meteen denkt iedereen dat ze zwanger is omdat ze een foto plaatst met een vriend!”, schrijft een volger.

https://www.instagram.com/p/B4IUStTISa0/

 

Tags

ACTEURFEESTJEIN VERWACHTINGKINDMAXIME MEILANDPARTNERROBBERT RODENBURGZAADDONORZWANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck