Volgers weten het zeker: ‘Maxime Meiland is zwanger’

Is Maxime zwanger?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Maxime Meiland heeft er nooit een geheim van gemaakt een derde kindje te willen en haar Instagram-volgers weten het nu zéker: ,,Ze is zwanger!”

De Meilandjes zijn aan het rondreizen met een camper voor het nieuwe seizoen van Chateau Meiland. Welke landen de Meilandjes precies bezoeken is nog niet bekend, maar op de Instagram van Maxime wordt duidelijk dat het gezin momenteel in Frankrijk is.

Zwanger?

,,Chateau meid”, schrijft Maxime bij een foto waar ze voor een Frans chateau staat. De foto maakt een hoop reacties los bij haar volgers. ,,Zwanger?”, vraagt een volger. En een ander: ,,Dat dacht ik ook.”

Een andere volger stelt dat het gewoon ligt aan de kleding die Maxime draagt. ,,Het blouseje staat naar voren!”, luidt het. Maar veel volgers weten het zéker: ,,Zwanger inderdaad.”

Aankondiging

Het is niet de eerste keer dat er geruchten gaan over gezinsuitbreiding. Onlangs deelde Maxime nog een romantische foto met Leroy. ,,Aankondiging baby nummer 3 binnenkort”, reageerde een volger met een hartje. Opvallend was dat Maxime de reactie had geliked.

‘Welkom’

Maxime heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze graag een derde kindje wil. Vorig jaar onthulde ze dat ze haar spiraal heeft laten verwijderen. ,,Ik gebruik geen andere anticonceptie”, vertelde Maxime in gesprek met weekblad Story. ,,Dat deden mijn oma en moeder ook nooit. Nee, Leroy en ik gebruiken ook geen condooms, dus we moeten wel opletten. Maar als het gebeurt, is het welkom.”

Tags

MAXIME MEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck