Volgers woedend op MAFS-deelnemers

Door: DitjesenDatjes
28-02-2021

Een aantal deelnemers van Married at first Sight hebben compleet de plank misgeslagen. Monique, Bert, Ferry Lars en José gingen gisteren met z’n vijven een dagje naar Gorinchem, maar op foto’s die ze posten is duidelijk te zien dat ze de coronaregels aan hun laars lapten. Veel volgers snappen daar helemaal niets van.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Voorbeeldfunctie

Op een bruggetje poseren de vijf deelnemers gezellig met elkaar. Ferry legt zijn twee armen over de dames heen en ook de andere deelnemers raken elkaar aan. ,,Iets met anderhalve meter?”, schrijft een kritische volger. Een ander schrijft dat ze denkt dat de deelnemers regelmatig worden getest op corona zodat de opnames alsnog door kunnen gaan, maar vindt dat ze buiten de filmset wel afstand moeten houden. ,,Jullie hebben een voorbeeldfunctie”, besluit zij.

Vriendschap

Uiteraard zijn er ook veel mensen die het wel hartstikke leuk vinden dat de deelnemers het zo goed met elkaar kunnen vinden. De vijf personen hebben, ondanks ze gescheiden zijn, toch nog iets moois aan het MAFS-avontuur overgehouden: een vriendschap.

Benieuwd naar de foto waar het allemaal om te doen is? Klik hier.

Meer DenD