Voor DEZE prijs verkocht familie Meiland de woonboerderij

Woonboerderij Meiland
Door: Lies Jansen
26-04-2021

Familie Meiland gaat de zoveelste verhuizing tegemoet. Na net te zijn gesetteld in Hengelo, moet de familie noodgedwongen de woonboerderij verlaten. Uit de koopakte blijkt nu of de familie wel of geen winst heeft behaald op de boerderij.

Aankoopprijs

Het was nog even spannend voor de familie. Zouden ze winst behalen op de riante woonboerderij? Of mogelijk met verlies moeten verkopen? Uit de koopakte blijkt nu dat de woonboerderij is gekocht door de Meilandjes voor een prijs van 955.000 euro. Hierop zat een gevestigde hypotheek van 420.000 euro, zo meldt de website BekendeBuren

Verkoop

Familie Meiland heeft de boerderij verkocht voor meer dan een miljoen euro. Om precies te zijn 1.085.000 euro. Dit houdt een goede winst in voor de familie, namelijk 130.000 euro. 

Verrassende koper?!

Eerder vertelde de website BekendeBuren over enkele geruchten omtrent de koper van de woonboerderij in Hengelo. Zo ging het verhaal dat de woonboerderij is gekocht door Talpa of een dochterbedrijf hiervan. Uit de koopakte maakt BekendeBuren nu bekend dat een echtpaar de boerderij heeft gekocht.

Nieuwe woning

De familie gaat er zeker niet op achteruit. Zij gaan terug naar het voor hun oude, vertrouwde Noordwijk. Hier hebben Erica en Martien een prachtige, luxueuze villa gekocht. De villa staat dicht aan zee en heeft ze zo’n 2.7 miljoen euro gekost. 

Meer DenD