Voor een keer bondscoach van Oranje! Vul snel in!

Nederlands Elftal
Door: Jos La Grande
22-03-2021

Ook altijd al een keer de bondscoach willen zijn van het Nederlands Elftal? Grijp nu je kans bij DenD.nl. Wij stellen de vragen en jij geeft de antwoorden. Wie speelt er bij het EK 2021 in Oranje? Staat Krul onder de lat als het aan jou ligt? En wordt het Nederlands elftal Europees Kampioen?

Nederland telt maar liefst 17 miljoen bondscoaches en jij bent vandaag de gelukkige. Jij mag voor een keer op de stoel van Frank de Boer plaatsnemen. Laat al je voetbalkennis los op deze peiling van DenD!

24 deelnemende landen

Het EK 2021 (Euro 2020) wordt van 11 juni tot 11 juli 2021 georganiseerd. Er zijn maar liefst 24 deelnemers en er wordt in 12 steden gespeeld. In de Johan Cruijff Arena worden vier wedstrijden gespeeld. De openingswedstrijd wordt gespeeld in Rome op 11 juni 2021.

DenD biedt je de gelegenheid om bondscoach Frank de Boer een handje te helpen. Laat weten wie je favoriete elf zijn. Wordt het Krul, Cillessen of Stekenburg in het doel? En als De Boer faalt? Moet hij dan opstappen en Ronald Koeman terug op de bank?

Favoriete speler

We vragen je ook om aan te geven waarom je kiest voor je favoriete speler in Oranje. En of je verwacht of Oranje het Europees kampioenschap de komende zomer ook gaat winnen. En met welke speler zou je na de lockdown wel een avondje willen stappen?

De uitslag van deze peiling wordt gepubliceerd in de mei-editie van het magazine DenD, dat eind april gratis beschikbaar is in alle supermarkten van Dirk van den Broek en de slijterijen van DirckIII.

Veel plezier met het invullen en vergeet niet op de knop versturen te drukken!

Wie stel je op in Oranje?

  • Verwacht je dat Frank de Boer succesvol zal zijn tijdens dit EK met Oranje? Wie is zijn vervanger als Oranje een wanprestatie levert?
  • Wie droomt er niet van een avondje uit met een van de beste Nederlandse voetballers? Heb jij je keuze al gemaakt met wie je gezellig een glas wijn wil gaan drinken?
    Klik de landen aan die in de top 4 eindigen.

Meer DenD