Voor wie zijn de cadeaus onder de kerstboom van Montana Meiland?

Heeft Montana weer een nieuwe liefde onder de kerstboom?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Montana Meiland is al helemaal in de kerststemming. Ze heeft de kerstboom opgezet en er cadeaus onder gelegd. Maar voor wie zijn die cadeaus eigenlijk?

Montana heeft haar woonkamer versierd en uiteraard een mooie, grote kerstboom opgezet. Op een foto die Montana gedeeld heeft op Instagram is te zien dat er een aantal cadeaus onder haar kerstboom liggen. Maar omdat ze single is zorgt de foto voor vragen, want voor wie heeft Montana cadeaus gekocht?

Breuk

Montana is een lange tijd samen geweest met Dirk Hoogstraten. Maar na acht jaar was de koek op: Montana besloot een punt te zetten achter de relatie en wilde alleen verder. Voor Dirk, en voor iedereen om hen heen, kwam de breuk onverwachts. ,,Ze was heel serieus toen ze zei dat ze een punt achter onze relatie wilde zetten. Natuurlijk heb je wel eens een woordenwisseling, maar dat is ook goed. Voor mij kwam de breuk echt uit het niets”, zei hij eerder in weekblad Privé.

De relatiebreuk heeft hem dan ook veel verdriet gedaan. ,,Ik zal niet onder stoelen of banken schuiven dat ik er doodziek van ben geweest en nog steeds ben”, zei een emotionele Dirk. Montana was zijn eerste, grote liefde. ,,Toen ik haar voor het eerst zag, wist ik gelijk: haar laat ik nooit meer los. Maar helaas is het anders gelopen.”

Single

Sindsdien is Montana single. Ze heeft een woning gekocht en hoewel het soms nog even wennen is, zegt ze dat alleen zijn ook goed voor haar is. ,,Misschien ook een beetje reflecteren: wie ben ik nou, of wat wil ik? In plaats van altijd kijken naar wat je samen wilt”, zei Montana eerder.

Tags

MONTANA MEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck