Familie omgekomen Naya Rivera zet huis in de verkoop

Naya Rivera|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Het huis van de overleden actrice Naya Rivera staat te koop. De Glee-actrice kwam afgelopen zomer op een vreselijke manier te overlijden. Het huis waarin zij woonde met haar vijfjarige zoontje staat nu voor 2,2 miljoen in de verkoop.

Het noodlot sloeg afgelopen zomer toe voor actrice Naya Rivera. Het levenloze lichaam werd afgelopen zomer na een zoektocht in een Californisch meer gevonden. Naya had eerder die week een bootje met haar toen vier jarige zoontje gehuurd. Zij besloten een stukje te gaan zwemmen wat fataal voor haar afliep. De vrouw keerde niet meer terug en haar zoontje werd door de eigenaren van de boot slapend gevonden op de boot.

Verdronken

Al gauw werd duidelijk dat Rivera is verdronken, waarschijnlijk door de gevolgen van onderstroom. Verwacht wordt dat ze met haar laatste kracht haar zoontje nog op de boot heeft weten te krijgen. Uit een verklaring van haar zoontje bleek dat Rivera nog om hulp schreeuwde vlak voor haar verdrinking.

‘Ze hielp hem erop te komen, vervolgens hoorde hij haar ‘help’ schreeuwen en stak ze nog een arm in de lucht. Daarna verdween ze in het water’, is te lezen in het onderzoeksrapport.

Huis

De familie van Naya heeft nu aangegeven door te willen gaan en de volgende stap in hun rouwproces te nemen. Om die reden heeft de familie het huis van de actrice nu te koop gezet. Naya woonde in Los Feliz, een ‘mooie groene buurt’ in Los Angeles. Haar huis is voor 2,2 miljoen euro te koop gezet.

Tags

Naya Rivera

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie