Voormalig huishoudster Michael Jackson doet schokkend boekje open

Door: DitjesenDatjes
20-02-2019

Michael Jackson zou naar verluidt jonge jongens ontvangen op zijn landgoed Neverland. Wat daar precies van waar is, wie die jongens waren en wat Michael Jackson met hen deed was tot nu toe onduidelijk. Maar nu vertelt de voormalig huishoudster van Michael Jackson informatie over de jongens.

Duistere kant

Michael Jackson zou de jonge jongens kussen, knuffelen en liefkozen. Dat zegt Adrian McManus, voormalig huishoudster, in een Australisch televisieprogramma. Adrian begon 1990 te werken voor de zanger en kreeg al snel de opdracht om zijn privévertrekken schoon te maken. ,,Er was die aardige kant van hem en dan had je een duistere kant”, vertelt ze over de zanger. ,,Ze hebben me verteld dat als ik ooit op tv zou komen, ze een huurmoordenaar konden inschakelen om mij uit te schakelen. Hij zou mijn keel doorsnijden, en ze zouden mijn lichaam nooit vinden.”

De onthulling van de huishoudster komt vlak nadat er een schokkende documentaire in première is gegaan waarin jongens, die destijds tussen de zeven en tien jaar oud waren, aan woord komen die beweren misbruikt te zijn door de zanger.

 

Meer DenD