Voormalig manager neemt wraak: ‘Familie Meiland liegt’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Valérie Lempereur, voormalig manager van de Meilandjes, werd in de biografie van Martien vermeld, maar niet in positieve zin. Hoewel Valérie ervoor zorgde dat de familie een tv-contract kreeg dat ze miljonair maakte, lieten de Meilandjes haar keihard vallen. Nu neemt ze wraak.

Het was Valérie die met haar zakelijk inzicht ervoor zorgde dat de Meilandjes een tv-contract kregen dat ze miljonair maakte. Ook bedacht zij de manier hoe Martien zijn shawls draagt, om nóg meer op te vallen.

‘Ik heb ze geholpen’

Zonder inbreng van haar was Chateau Meiland er misschien helemaal niet geweest. ,,Ze waren al jaren bezig, maar het lukte niet”, vertelt Valérie in weekblad Story. ,,Toen heb ik ze op weg geholpen. Zonder mij hadden ze John de Mol nooit rechtstreeks kunnen benaderen. Ik heb destijds zelfs hun contractonderhandelingen gedaan. Ik heb daar zelf amper iets aan overgehouden.”

Shawls Martien waren háár idee

Ook heeft ze Martien geholpen aan meer bekendheid. ,,Martien heb ik destijds inderdaad geadviseerd zijn kenmerkende shawls als een soort van herkenning te gaan dragen, zoals hij ook vertelt in zijn boek”, aldus Valérie. ,,Het was chiquer geweest als hij iets zuiniger met me omgegaan was, als je ziet wat hij en zijn gezin achteraf allemaal aan mij te danken hebben.”

‘Ze hebben mij opzij gedonderd’

Daarna hebben de Meilandjes haar keihard laten vallen. ,,Ze hebben mij opzij gedonderd op voorspraak van Vincent ter Voert, van Vincent TV Productions. Hij voelde zich bedreigd, omdat ik hem goed doorhad. Ik ken die tv-wereld, de Meilandjes destijds niet. Vincent TV wilde de Meilandjes voor een appel en een ei in de realityshow laten opdraven. Ik had dat door.”

Wraak

Volgens Valérie zijn er toen een aantal dingen gebeurd. ,,Ik had verwacht dat de Meilandjes zo eerlijk waren om dat zelf in hun boek op te schrijven. Dat hebben ze niet gedaan.”

In het tweede deel van haar autobiografie, dat over een jaar zal verschijnen, zal ze wraak nemen en haar kant van het verhaal vertellen. ,,Ik denk dat de Meilandjes niet altijd even eerlijk zijn.”

Tags

CHATEAU MEILANDMARTIEN MEILANDMAXIME MEILANDMEILANDJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck