Voorstelling Eric Corton en Maaike Ouboter gaat weer niet door

Door: DitjesDatjes
02-10-2022

Opnieuw een domper voor Eric Corton en Maaike Ouboter. De twee zouden zondag met hun voorstelling Harnas van Glas in De Nieuwe Kolk (DNK) in Assen staan, maar omdat Corton nog steeds ziek is gaat deze niet door. De voorstelling van zaterdag in theater DE KOM in Nieuwegein moest ook al worden verplaatst.

“Hoe graag we het ook wilden kan helaas de voorstelling in Assen vandaag ook niet door gaan,” schrijft singer-songwriter Ouboter bij een foto van hen samen op Instagram. Daarop kijkt het duo bedroefd. “Eric is nog te ziek om te kunnen spelen.” Ouboter vervolgt dat degenen die een kaartje hadden “verdere info” krijgen via het theater. In de Instagram Story van DNK is te lezen dat de voorstelling wordt verplaatst naar een nieuwe datum.

Corton deelde zaterdag dat hij zich niet goed voelde. “Ziek….Dat ben ik gelukkig zelden en al helemaal zelden zo vervelend dat ik er een voorstelling door moet afzeggen maar dit gaat echt niet,” schreef hij bij een foto van hemzelf in bed. “Baal er als een stekker van. Sorry Nieuwegein…” Die voorstelling is verplaatst naar 12 oktober.

Ouboter en Corton toeren langs verschillende theaters met hun voorstelling Harnas van Glas. Hierin gaan zij met elkaar en het publiek in gesprek over het leven. Aan de hand van thema’s als loslaten, vasthouden, liefde en verdriet maken zij ook samen muziek.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD